Image

okezone.com

Back to Okezone
11 August 2018 12:09 WIB #1
Join Date: 9 August 2018
Post: 32

Via Vallen - Ra Jodo Lyrics




maafkanku kali ini harus pergi

meninggalkan kamu yang aku sayangi

banyu moto iki mili nguras ati

kelingan tresnoku ora direstui


mama papa maafkan aku yang tak bisa

membawa calon mantumu muleh

mergo anakmu iki ra diparingi restu

marang calon besanmu


sak tenane ati iki loro loro loro

cintaku terhalang oleh restune wong tuwo

jarene janjimu urip bareng nganti bongko



nyatane sak iki kowe digondol wong liyo


nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi

lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo


Lihat Selengkapnya

Share :